dinsdag, mei 28, 2024

Burgemeester Krimpen ad IJssel sluit woning aan Cornelis Trooststraat vanwege wietteelt

spot_img

Krimpen a/d IJssel – Burgemeester Vroom (gemeente Krimpen aan de IJssel) heeft op maandag 17 januari een woning gesloten, nadat er eerder een hennepkwekerij werd opgerold.

De politie heeft op 19 oktober in de Cornelis Trooststraat een wietplantage ontdekt en opgerold. In de woning stonden meer van vijfhonderd planten. Zoals gebruikelijk heeft de burgemeester hierop de woning gesloten. Het betreft hierbij een huurwoning.

Burgemeester Vroom: “Door een gezamenlijk optreden van politie en gemeente is de hennepteelt in deze woning beëindigd. Voor het kweken en handelen in drugs is er geen ruimte in Krimpen aan den IJssel. Met elkaar pakken we de drugsoverlast aan. We vinden het belangrijk dat het fijn en veilig wonen is in Krimpen aan den IJssel. Met de sluiting van deze woning laten wij de buurt zien dat we de drugsproblematiek zeer serieus nemen. Ik roep onze inwoners op om verdachte situaties in de buurt altijd te melden, want alleen samen maken we hier een eind aan.”

Lees verder over dit onderwerp

spot_img
- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen