dinsdag, mei 28, 2024

Felyx zwicht voor vandalisme en stopt service in Krimpen aan den IJssel

spot_img

Krimpen aan den IJssel – Het deelscooterbedrijf Felyx scooters stopt zijn dienstverlening in Krimpen aan den IJssel. In de afgelopen maand werden meerdere scooters van het bedrijf in brand gestoken. De politie is inmiddels een onderzoek gestart, maar het deelscooterbedrijf heeft voor nu aangegeven te vertrekken uit de gemeente.

In de afgelopen maand werden in de nachtelijke uren meerdere deelscooters van het bedrijf in brand gestoken. In een aantal gevallen betroffen het meerdere scooters tegelijk. De schade loopt in de tienduizenden euro’s.

De gemeente Krimpen aan den IJssel betreurt dat het zo heeft moeten lopen, maar begrijpt de keuze van het bedrijf. Ze blijven wel met elkaar in gesprek. De deelscooters werden veel gebruikt om te reizen vanuit Krimpen aan den IJssel naar bijvoorbeeld de Capelsebrug.

 

Lees verder over dit onderwerp

spot_img
- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen