woensdag, april 17, 2024

Meerdere bekeuringen tijdens scootercontrole Rotterdamseweg

spot_img

Krimpen aan den IJssel – De politie heeft vrijdag een groot aantal scooters gecontroleerd op snelheid. Op de Rotterdamseweg werd een rollerbank klaargezet en passerende scooterrijders waren de pineut om plaats te nemen. Dat er nog steeds scooters veel te hard rijden bleek wel uit het aantal overtredingen.

Burgemeester Martijn Vroom kwam zelf kijken hoe de controle plaatsvond. De politie haalde 8 scooters van de weg die veel te hard liepen, zij kregen een Wacht op Keuren melding en moeten bij de RDW de scooter laten herkeuren. Ook werd er een bestuurder gepakt zonder rijbewijs, en miste één scooter een spiegel. De politie controleert regelmatig op te hard rijdende scooters.

Lees verder over dit onderwerp

spot_img
- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen