dinsdag, mei 28, 2024

Bewoners Acacia opgeschrikt door schietpartij, drie kogelgaten in kamerruit

spot_img

Bewoners op de Acacia in Krimpen aan den IJssel zijn dinsdagmorgen opgeschrikt vanwege een schietpartij. Een woning werd door een nog onbekend aantal personen onder vuur genomen.

In de ruit van de woning zijn drie kogelgaten zichtbaar. Er is voor zover bekend niemand gewond geraakt. De politie doet onderzoek in de straat. De forensische opsporing heeft de hulzen veiliggesteld. Ook de woning is onderzocht door de medewerkers.

In de woning was in ieder geval de bewoonster aanwezig. Er zijn bij het schietincident geen gewonden gevallen. De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden. Er is ook een buurtonderzoek gestart.

 

Lees verder over dit onderwerp

spot_img
- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen