dinsdag, mei 28, 2024

Arrestatieteam haalt man uit woning Hobbemalaan

spot_img

Een arrestatieteam van de politie heeft zaterdagavond een man aangehouden in zijn woning aan de Hobbemalaan in Krimpen aan den IJssel. De man had kort daarvoor iemand mishandeld.

In januari werd de man in verwarde toestand ook al uit zijn woning gehaald. Omdat er toen behoorlijk wat agressie bij kwam kijken werd er dit keer direct voor gekozen om het arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies (DSI) in te zetten.

De man werkte niet vrijwillig mee en de agenten moesten de deur eruit rammen om hem aan te kunnen houden. De man wordt overgedragen aan instanties die hem verder op weg moeten helpen. Het slachtoffer van de mishandeling raakte niet gewond, maar gaat wel aangifte doen.

Lees verder over dit onderwerp

spot_img
- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen