vrijdag, februari 23, 2024

Nieuw skatepark bij Zwaneneiland

spot_img

De gemeente Krimpen aan den IJssel is gestart met het vernieuwen van het Skatepark Zwaneneiland aan de Vijverlaan in Krimpen aan den IJssel. Dit gebeurd nadat jongeren hebben aangegeven dat het skatepark waar zij graag gebruik van maken sterk was verouderd.

De gemeente stemde toe en heeft besloten om het gehele skatepark vanaf nieuw op te bouwen. Dat houdt in dat alle oude onderdelen en het versleten ruwe asfalt is verwijderd en inmiddels weer opnieuw wordt opgebouwd.

Er komen diverse nieuwe attributen terug voor de skaters, ook freerunners kunnen hun kunstjes gaan oefenen op een nieuw klimwandje. Voordat het skatepark klaar is moeten de jongeren nog wel even geduld hebben, als het mee zit is het eind oktober klaar.

Fotografie: Jeroen van Zomeren

 

Lees verder over dit onderwerp

spot_img
- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen