dinsdag, mei 28, 2024

Nieuwe verkeersbrigadiers voor Admiraal de Ruyterschool

spot_img

Het nieuwe schooljaar is van start gegaan, en dus moet je ook nieuwe verkeersbrigadiers hebben. Althans dat is een concept wat al jaren wordt georganiseerd door de Admiraal de Ruyterschool in Krimpen aan den IJssel.

De kinderen zorgen er tijdens het naar school gaan voor dat de kinderen veilig kunnen oversteken. Gehuld in een oranje jas en een stopbord zijn ze onder begeleiding van verkeersagent Rob Koster de straat op gegaan. Daar hebben ze de theorie in praktijk gebracht en examen gedaan.

Burgemeester Martijn Vroom heeft de kinderen en hun ouders erkend binnen de gemeente als verkeersbrigadier. Dat houdt in als hun teken door een automobilist wordt genegeerd, er een melding gemaakt kan worden en zelfs een bekeuring van 390 euro.

Lees verder over dit onderwerp

spot_img
- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen