zaterdag, februari 24, 2024

Eind deze maand nieuwe raamexpositie in winkelcentrum Krimpenhof

spot_img

Het is al de derde in de reeks van 11 raamexposities, die het Winkelcentrum Crimpenhof en de Vereniging Krimpener Kunstwaard organiseren. Vanaf 21 september richten meerdere kunstenaars de etalage in, die zich schuin tegenover de Hema bevindt. Hun werk blijft daar tot 2 november 2022. Daarna zijn weer andere kunstenaars aan de beurt.

Elma Hoste schildert realistische stillevens. Ze haalt haar inspiratie uit dagelijkse voorwerpen en de natuur. Haar doeken stralen stilte uit. Janet Goedhart vindt zich een manusje van alles wat het tekenen en schilderen betreft. Zij toont een aantal dierenschilderijen in de discipline mixed media.

Verschillende leden van Atelier Jetzes laten hun beeldhouwwerken zien. Het werk is gemaakt van materialen als speksteen, albast, serpenijn of seleniet. Ze zijn zowel realistisch als abstract vormgegeven.

Het winkelcentrum is op doordeweekse dagen geopend. Dan kunnen mensen langs de pop-up tentoonstelling om alle kunstwerken te aanschouwen.

Lees verder over dit onderwerp

spot_img
- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen