zondag, april 2, 2023

DSI oefent bij gevangenis in Stormpolder

spot_img

Een grote politiehelikopter en arrestatieteam zijn woensdag tegen het eind van de middag de hoofdrolspelers van een politieoefening in de Stormpolder in Krimpen aan den IJssel. Meerdere leden van het arrestatieteam zijn de Penitentiaire Inrichting binnen gegaan.

De politiehelikopter cirkelde een flinke tijd rondom de gevangenis en bleef vervolgens op een veldje naast de gevangenis rondhangen. Zwaarbewapende leden van het arrestatieteam oefenden onder andere het bevrijden van een verdachte.

 

Lees verder over dit onderwerp

spot_img

2 REACTIES

  1. 762026 378004This internet page is often a walk-through for all with the details it suited you with this and didnt know who to ask. Glimpse here, and you will surely discover it. 352021

Reacties zijn gesloten.

- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen