woensdag, april 17, 2024

Politie zoekt beschadigde rode auto na ravage op Molenvlietsingel

spot_img

Een ravage nadat afgelopen nacht een auto op een geparkeerde auto botst op de Molenvlietsingel. De wijkagent vraagt mensen die meer weten om contact op te nemen.

Volgens de wijkagent zou het ongeval zijn veroorzaakt door de automobilist van een roodkleurige auto, mogelijk van het merk Renault of Opel. Door het ongeval mist deze auto een spiegelkap en heeft deze schade aan de rechterzijde.

Wellicht heeft iemand deze auto gisteren zien rijden, weet iemand waar deze op het moment staat, of ben jij zelf de bestuurder geweest? Neem dan contact op met wijkagent Jelmer Bakker, of bel rechtstreeks met de Politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Lees verder over dit onderwerp

spot_img
- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen