maandag, december 11, 2023

Jongen (14) uit Krimpen zwaargewond bij aanrijding in Lekkerkerk

spot_img

De politie doet onderzoek naar een aanrijding op de Berlagestraat op maandag 20 maart. Even na 16.00 uur kwam een 14-jarige fietser uit Krimpen aan den IJssel in aanrijding met een bestelauto en raakte zwaargewond.

De jongen fietste vanuit de Da Costastraat naar de Berlagestraat waar hij tegen de bestelauto reed. De jongen werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bestelauto, een 34-jarige man uit Spijkenisse, is meegenomen naar het bureau voor verhoor. De politie doet onderzoek naar de toedracht en verzoekt getuigen die de aanrijding hebben gezien, zich te melden via 0900 – 8844.

Foto: Remco Gerritsen

Lees verder over dit onderwerp

spot_img
- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen