dinsdag, mei 28, 2024

Vier dode schapen in water langs weilanden Breekade-pad Noord

spot_img

In het water langs het Breekade-pad Noord ter hoogte van het gemaal zijn zondagmorgen zes schapen in het water aangetroffen. Helaas bleek bij aankomst van de brandweer dat vier van de zes schapen reeds waren overleden.

De brandweer heeft met vereende krachten de schapen uit het water weten te halen. Dat was een behoorlijke klus, want de schapen waren met een volle vacht in het water gevallen.

Waardoor de schapen te water zijn geraakt is niet bekend. Vermoedelijk zijn ze ergens van geschrokken. De eigenaar van de schapen is in kennis gesteld van de gebeurtenissen. De twee levende schapen zijn meegenomen door de eigenaar.

Foto’s: Brandweer Krimpen aan den IJssel

Lees verder over dit onderwerp

spot_img
- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen