woensdag, april 17, 2024

Cel uitgebrand in gevangenis P.I de IJssel

spot_img

In een cel van penitentiaire inrichting de IJssel heeft donderdagmiddag een flinke brand gewoed. In de cel ontstond een flinke brand, welke gepaard ging met veel rookontwikkeling. Terwijl de brandweer werd gewaarschuwd, werden de gevangen uit de hele vleugel ontruimd.

Bij aankomst van de brandweer was de cel al nagenoeg uitgebrand, de schade is dan ook groot. Nadat de gehele vleugel was geventileerd konden de meeste gevangen weer terug naar hun eigen cel.

Of de persoon uit de cel gewond is geraakt is niet bekend, deze zou later mogelijk naar een isolatiecel zijn gebracht. Of de brand is ontstaan door een technische oorzaak, of opzettelijk is aangestoken wordt onderzocht.

Lees verder over dit onderwerp

spot_img
- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen