vrijdag, september 29, 2023

Wisselstrook Capelse kant nog hele week gesloten

spot_img

Vanwege een storing aan de slagbomen aan de Capelse zijde is het sinds vrijdagmiddag al niet meer mogelijk om de wisselstrook te gebruiken. Een monteur moest eraan te pas komen om te kijken of de storing kon worden verholpen, dit bleek niet het geval te zijn.

Als gevolg van de storing kan het wegverkeer geen gebruik maken van de wisselstrook van Capelle naar Krimpen. Het verkeer wordt omgeleid over het Capelseplein. Een zure appel omdat de slagboom vanaf de Ketensedijk ook nog steeds is gesloten.

De gemeente had gehoopt dat de storing nog wat te verhelpen, maar helaas moet er een nieuwe slagboom worden geplaatst. De wisselstrook blijft richting Krimpen gesloten, de weg naar Capelle is wel geopend.

 

 

Lees verder over dit onderwerp

spot_img
- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen