woensdag, april 17, 2024

Verbod op kortdurende werkzaamheden Algerabrug tijdens spitsuren

spot_img

De werkzaamheden die eerder deze maand zorgden voor verrassingen voor fietsers waren niet overlegd met de gemeente. Bij de trap beneden aan de Algerabrug ontstonden fietsfiles. Dat kwam doordat het brugdek was afgesloten vanwege de aanleg van de snelfietsstraat.

De gemeente geeft aan dat het gekozen moment ongelukkig is geweest. Bovendien was er geen contact geweest met de afdeling communicatie. Inwoners konden dus simpelweg niet vooraf worden geïnformeerd.

De burgemeester Martijn Vroom schrijft in een brief aan de gemeenteraad dat het projectteam geen goede inschatting heeft gemaakt van de impact van de afsluiting. Hij stelt dat het veel onbegrip, boosheid en frustratie heeft opgeroepen.

Lees verder over dit onderwerp

spot_img
- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen