woensdag, april 17, 2024

Bijna 300 scholieren leggen fietsverkeersexamen af in Krimpen aan den IJssel

spot_img

Krimpen aan den IJssel – Donderdagmorgen waren de praktische fietsverkeersexamens voor groep 7-leerlingen in de gemeente. Het startschot werd gegeven door wethouder John Janson.

Op een vastgesteld route waren diverse ouders en andere betrokkenen aanwezig om te controleren of de kinderen de geleerde verkeersregels goed in de praktijk te brengen. Er werd onder andere gelet op het handen uitsteken bij het afslaan, opletten bij kruisingen en stoppen voor een rood verkeerslicht.

Een kleine driehonderd scholieren deden mee aan fietsverkeersexamen. Daarvan zijn er twee gezakt. Zij mogen het op een later moment herkansen. De geslaagde scholieren krijgen allemaal een diploma uitgereikt.

Lees verder over dit onderwerp

spot_img
- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen