dinsdag, mei 28, 2024

Algerabrug meerdere nachten dicht in herfstvakantie

spot_img

Rijkswaterstaat gaat in de herfstvakantie grootschalige werkzaamheden uitvoeren aan het wegdek van de Algerabrug. Vanwege grote gaten in de toplaag van het wegdek moet de weg versneld gerepareerd worden. Dit houdt in dat de Algerabrug in de herfstvakantie voor meerdere nachten wordt afgesloten.

Rijkswaterstaat wil dat het wegdek nog voor de winter wordt hersteld. Uitstel is niet mogelijk, omdat er risico is ontstaan tot ongelukken en steenslag. Ook is er vanwege de grote gaten sprake van geluidsoverlast.

In de nacht van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 oktober tussen 22.00 en 05.00 uur wordt afgesloten voor het verkeer. De brug is gedurende de wegwerkzaamheden afgesloten voor al het autoverkeer. Dat houdt in dat je moet omrijden via Gouda. Overdag is er sprake van een snelheidslimiet met een snelheidsbeperking van 30km/u.

Voor fietsers en voetgangers zijn er geen belemmeringen. Het openbaar vervoer, taxi’s en de hulpdiensten zullen gebruik maken van de wisselstrook.

 

 

Lees verder over dit onderwerp

spot_img
- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen