dinsdag, mei 28, 2024

Asfalteringswerkzaamheden Algerabrug uitgesteld

spot_img

De werkzaamheden aan de Algerabrug in de nachten van 17, 18 en 19 oktober worden uitgesteld. Dit laat Rijkswaterstaat weten.

In de nachten van dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 oktober zou de Algerabrug (N210) worden afgesloten voor verkeer. Het asfalt was in dusdanig slechte staat dat onderhoud eigenlijk niet langer op zich kon laten wachten.

De werkzaamheden gaan nu alsnog niet door. Reden hiervoor zijn de verwachte lage temperaturen in combinatie met een hoge luchtvochtigheid. Hierdoor kan nieuw aangelegd asfalt niet goed hechten op het stalen brugdek.

Het is nog niet bekend wanneer de werkzaamheden dan alsnog worden uitgevoerd.

Lees verder over dit onderwerp

spot_img
- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen