donderdag, september 28, 2023

Politie schrijft meerdere boetes tijdens lichtjescontrole op Algerabrug

spot_img

Vanochtend heeft de Politie een lichtjescontrole uitgevoerd bovenop de Algerabrug. Tientallen fietsers ontvingen een bekeuring.

Tientallen, zo niet enkele honderden fietsers passeerden de agenten. 28 daarvan werden betrapt zonder verlichting. Zij ontvingen een boete, maar kregen tegelijkertijd ook een nieuw setje lampjes mee van Veilig Verkeer Nederland.

Ook de bestuurder van een snorscooter liep tegen de lamp en bleek zonder rijbewijs te rijden. Alsmede de opzittende van een elektrische fiets/step-hybride die niet op de weg mag, mocht zijn weg lopend vervolgen.

Komende dagen zullen in de regio meer controles volgen.

Lees verder over dit onderwerp

spot_img
- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen