vrijdag, februari 23, 2024

Veel belangstelling tijdens Midzomeravond Concert IJsseldijkkerk

spot_img

Op een prachtige zomerseavond werd afgelopen zaterdag 10 juni voor de vijfde keer het traditionele Midzomeravondconcert georganiseerd. Spelers van drie orkesten uit Schoonhoven, Bergambacht en Krimpen aan den IJssel vormden dit keer één groot orkest.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd er in de tuin van de IJsseldijkkerk met veel belangstelling genoten van het muzikale spektakel. Bariton Henk Neven kwam met Concordia op teksten van Jacques Brel, delen uit het werk Quatre Chansons zingen in een arrangement van Rob Goorhuis. De muzikale leiding is in handen van dirigent Mark van Mil.

Het concert wasgratis toegankelijk.

 

 

Lees verder over dit onderwerp

spot_img
- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen