dinsdag, mei 28, 2024

Bloemetjesmarkt op tweede pinksterdag bij winkelcentrum Crimpenhof

spot_img

Op tweede pinksterdag (maandag 20 mei) wordt de jaarlijkse bloemetjesmarkt gehouden op het parkeerterrein van de Crimpenhof. Je kunt er terecht voor bloemen, planten en verschillende tuinartikelen.

Het parkeerterrein bij het winkelcentrum wordt omgetoverd tot een bloemenzee, waar allerlei leuke planten en andere gerelateerde producten verkrijgbaar zijn. Daarnaast staan er op het Raadhuisplein verschillende foodtrucks voor lekker hapje of drankje. De markt is geopend van 07.00 tot 13.00 uur.

Afsluiting

Vanwege de bloemetjesmarkt zal een deel van het Raadhuisplein worden afgesloten. Het gaat om het gedeelte tussen de Weteringsingel en Buys Ballotsingel. Vanaf zondag 19 tot en met maandag 20 mei is parkeren op het parkeerterrein voor de Dirk en Aldi bij winkelcentrum Crimpenhof niet mogelijk.

Lees verder over dit onderwerp

spot_img
- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen