dinsdag, mei 28, 2024

UPDATE | Twee personen aangehouden met ‘vuurwapen’ in auto op C.G. Roosweg (N210)

spot_img

Zaterdagavond laat heeft de politie een alarmpistool aangetroffen in een auto. De verdachten zouden op de C.G. Roosweg (N210) in Krimpen aan den IJssel op een busje hebben geschoten. Er zijn twee personen aangehouden.

Een woordvoerster van de politie laat weten dat zij laat op de avond een melding hadden gekregen van een mogelijk schietincident op de C.G. Roosweg. Agenten die op de melding afgingen zagen de verdachten rijden en hielden deze op de Oranjesingel staande middels een BenaderingsTechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV). Daarbij worden de verdachten onder schot gehouden en tot overgave gepraat.

In de auto troffen de agenten een wapen aan. Deze is in beslag genomen, alsmede de auto. De inzittenden zijn aangehouden. Na onderzoek bleek het te gaan om een alarmpistool.

Onderzoek

De politie doet verder onderzoek naar de melding.

Lees verder over dit onderwerp

spot_img
- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen