dinsdag, mei 28, 2024

Koninklijke onderscheiding voor heren Tissink en Van der Werf

spot_img

De heer Tissink en de heer Van der Werf zijn allebei benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Beiden heren hebben dertig jaar geleden de Stichting IJsseldijkkerkconcerten opgericht en bieden al decennialang muzikale ervaringen aan de Krimpense samenleving.

Wissink en Van der Werf werden verrast met de onderscheidingen tijdens de viering van het dertigjarig jubileum van de stichting. “Hun toewijding heeft ervoor gezorgd dat Stichting IJsseldijkkerkconcerten prachtige klassieke muziekervaringen kan bieden aan de Krimpense samenleving”, zo is de lezing van de gemeente.

De heer Van der Werf verzorgde als secretaris de notulen, de website, de programmering en de PR van de stichting. Daarnaast organiseerde hij mede de terugkerende concertavonden. Naast zijn inzet voor Stichting IJsseldijkkerkconcerten is hij ook organist bij de Protestante Gemeente.

Als penningmeester heeft de heer Tissink de financiële middelen van de stichting met veel nauwkeurigheid beheerd. Ook hij was de medeorganisator van de concertavonden. Daarnaast is de heer Tissink vrijwillig actief als voorzitter van de Algemene Kerkenraad van de PKN. Ook is hij scriba geweest voor het Classis Zuid-Holland Zuid en de wijkgemeente De Rank.

Lees verder over dit onderwerp

spot_img
- Advertisement -spot_img

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen